Tietoa Seurakisa.com -palvelusta

Palvelun on kehittänyt ja siitä vastaa Janne Edelman, ohjelmisto ja IT-alan veteraani, jolla on itsellään taustaa yleisurheilussa harrastajana ja kilpailijana ja on nykyisin mukana aktiivisena seuratoimijana Nurmijärven Yleisurheilussa.

Ajatus palvelusta, jonka kautta voisi ilmoittautua seurakisoihin syntyi kesällä 2019, kun otimme ensimmäistä kertaa käyttöön live-tulospalvelun seurakisoissa Nurmijärvellä. Ilmoittautumiset oli kerätty Google-lomakkeella ja kentällä käsin, eikä yli sadan kilpailijan syöttäminen joka kisaan manuaalisesti tuloslista.com:iin ollut kovin palkitsevaa. Siitä syntyi ajatus paitsi käyttää kilpailukalenteri.fi:tä myös seurakisojen ilmoittautumiseen, mutta luoda sen rinnalle palvelu, jonka kautta myös lisenssittömät urheilijat voisivat ilmoittautua seurakisoihin.

Tämä palvelu on tarkoitettu lisenssittömien urheilijoiden ilmoittautumisten keräämiseen ja se tuottaa kilpailun järjestäjälle listan ilmoittautuneista tuloslista.com -yhteensopivassa muodossa, jolloin ilmoittautuneiden vieminen live-tulospalveluun on yksikertaista ja helppoa. Toki palvelun kautta voidaan hoitaa myös lisenssiurheilijoiden ilmoittautuminen, mutta urheilijoiden lisenssitiedot eivät ole käytettävissä, eivätkä siten välity tulospalveluun.

Miten pääsen luomaan seurakisan Seurakisa.com:iin?

Palvelu on tarkoitettu SUL:n jäsenseurojen käyttöön. Alkuun pääsee valikon linkistä "Kilpailun luonti" ja mikäli seurallesi ei ole vielä aktivoitu palvelua käyttöön, niin otathan yhteyttä palvelun ylläpitäjään. Sähköpostilinkki löytyy tämän sivun ylälaidasta.

Mitä palvelun käyttö maksaa?

Palvelu on käyttäjilleen maksuton. Mikäli palvelun suosio tulevaisuudessa kasvaa niin paljon, että merkittäviä kuluja syntyy, tutkitaan erilaisia rahoitusvaihtoehtoja tarpeen mukaan. Tavoitteena on kuitenkin, että palvelu pysyy maksuttomana niin seuroille, kuin urheilijoillekin.

Onko Seurakisa.com:ssa ilmoittautumismaksujen verkkomaksua?

Ei. Seurakisat on tarkoitettu matalan kynnyksen kisoiksi, joiden kautta seurojen on mahdollista myös hankkia uusia harrastajia jäsenikseen. Useimmilta seurakisoihin osallistujilta ei kuitenkaan peritä osallistumismaksuja, joten seurakisa.com:ssa ei ole panostettu verkkomaksuun. Sikäli, kun seurat kuitenkin haluavat periä seurakisoihin osallistuvilta maksun, on palvelussa mahdollista ilmoittaa ilmoittautumismaksuista ja niiden maksuyhteystiedoista.